Home arrow Veibeskrivelse  
Monday, 17 February 2020

 

Oppsal Fysikalske Institutt as på Oppsal senteret er på samfunnshuset vetlandsveien 99-100 primært tilknyttet faste opptreningsgrupper så for individuell behandling benytt avdelingen på Oppsal Arena Vetlandsveien 49. ( med  unntak en periode  i 2020, så spørr om adressen er 49/ 99-100)

 

 

Oppsal Arena Helse på Oppsal Arena

Her kommer en kort veibeskrivelse til Oppsal Arena (tidligere kjent som Trasophallen).

Oppsal Arena, Vetlandsveien 49, 0671 Oslo.

E6 Nord.
Ta av første skilt til Haugerud. Til venstre i rundkjøringen. Skrått til høyre i neste rundkjøring. Gjennom bomstationen og følg veien til andre lyskryss (du står nå på en bro og ser Tveita Senteret på høyre side). Til venstre i lyskrysset. Første lyskryss til høyre og deretter første til venstre. Følg veien og du ser Oppsal Arena på høyre side.

E18 Sørvest.
Følg E18 gjennom Oslo og gjennom Vålerengatunnelen. Etter tunnelen følg skilting til Tveita. Ved lyskrysset Tveita Senteret ta til høyre. Første lyskryss til høyre og deretter første vei til venstre. Følg veien og du ser Oppsal Arena på høyre side.

E6 Sør.

Ta av ved Tusenfryd og følg E6 nordover retning Gardermoen. Ta av ved første skilt til Bøler. Ta så av første til høyre gjennom bomringen. Rett over første lyskryss. Neste lyskryss til høyre, deretter venstre i neste lyskryss. Følg veien rett frem ca. 3 min. På venstre side kommer Trasop Skole. Første vei inn til venstre og neste til venstre, så ser du Oppsal Arena på høyre side. 

Arena for Helse Lokalene ligger ved parkeringsplassen med inngang  der eller via hovedinngang og hall 4.

 

 Image

 Image